torsdag 1 november 2012

Nollade

AIK tog idag emot plagiaten från norr eller mer preciserat, Skellefteå. Tänkte som vanligt se matchen på fulstream  men ett oväntat elfel slog till mot huset så blev att följa via sportbladets liverapportering på mobilen. Och såhär i efterhand är ju känslan att det inte gjorde så mycket. Genomklappning för andra matchen i rad i tredje perioden. Till slut blev siffrorna hela 5-0 och det förstärker den bild man fått av laget från dag 1, att försvaret inte riktigt räcker till.




Daniel Larsson åkte på en lättare skada och därför var Niklas Lundström tillbaka i kassen och trots det mindre smickrande slutresultatet ska ingen skugga falla över vår blivande JVM-målis som i de två första perioderna höll nere siffrorna ordentligt, också med god hjälp av målvaktens bästa vänner - stolparna.


---

Ganska bra publiksiffra idag - 5663. Just bra publiksiffror är vi inte bortskämda med på Hovet när AIK spelar och idag har vi och tacka de många bortafansen för utan dessa hade siffran nog knappt landat över 5000.


---

Glädjande för kvällen var i alla fall att samtliga bottenkonkurrenter även de åkte på stryk. Rögle åkte på en rejäl smäll på bortaplan mot FBK, Timrå gjorde vad jag förstått en helt okej insats men räckte inte till mot Brynäs. Växjö lyckades dock få med sig 2 poäng i mötet mot smålandsrivalen HV71, men inga större förändringar alltså i bottenträsket.

---

Sneglade lite på AIK - Häcken som spelade ikväll i Allsvenskans näst sista omgång. 1-1 blev slutresultatet. Fotbollen känns dock som över nu och nu får man hoppas på hjälp från andra lag för att ens klara europaplatsen. Surt, denna säsongen kändes som något extra.

---

Sista matchen före ett litet uppehåll för landslagsspel är mot Växjö på bortaplan. Kanske är lite för tidigt på säsongen för att prata om måstematcher, men matcherna mot de andra lagen i botten är extremt viktiga. Hoppas vi kan bärga 3 poäng hem till Sthockholm och en positiv känsla inför uppehållet. Det kan behövas.

---
Peace          


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar